26 February 2017

RUGACIUNEA MEA DE DUMINICA

   
      Doamne, vin in aceasta dimineata cu umilinta si multumire. Ai creat tot ce vad si ce nu vad eu, fie ca e foarte mic sau mult mai mare, si ochiul meu, si perspectiva mea nu pot sa aiba habar de cit ai creat Tu si de cit de minunate sunt lucrarile Tale. Vad putin din ce ai creat, inteleg si mai putin... dar am o atitudine atit de infumurata adeseori, judecind oameni, si situatii, si relatii in mod nepotrivit, ca si cind as sti ceva - si deseori nu stiu mai nimic. Te rog, ajuta-ma sa ma dezbar de obiceiurile proaste si sa invat sa ma supun voii Tale - uitindu-ma inainte la cararea mea ingusta, sa nu calc pe de laturi din neatentie!
      Doamne, Tu stii ca de cite ori ma rog Tie, eu vin sa cer. Eu sunt cersetorul Tau... si in momentul asta nu-mi pasa ce crede lumea, dar as vrea ca Tu sa ma intelegi si sa ma accepti asa cum sunt, ca toata straduinta mea de a fi mai bine si mai buna nu prea a dat rod. Asadar, in starea in care ma aflu, vin sa Iti cer protectie si ajutor pentru copiii mei, pentru fratii mei, pentru parinti, rude si prieteni pe care aici n-am sa-i insir, dar ii am sapati in inima si creierul meu, si Tu ii stii pe fiecare cu necazurile si durerile lui. Nu stiu de ce s-au aglomerat asa durerile si necazurile... parca mai mult ca de obicei. Eu nu sunt Iov si nu ma pot lauda cu comportamentul meu, asa cum a putut sa o faca Iov... dar Satana a cerut sa ne cearna si vad eu cum se arunca minios la toti cei care vor sa Te slujeasca pe Tine.
     Doamne, viata noastra este in miinile Tale si, desi suntem pe teritoriul pe care diavolul il crede al lui, Tu da-ne putere si credinta sa il biruim! In mod deosebit ajuta-ma sa cred ca si cind as fi si primit, si de-aia Iti multumesc deja pentru sanatate si pentru pacea pe care Ti-am cerut sa o reversi asupra celor dragi mie.
     Pina acuma m-ai trecut prin foc si m-ai scos cu viata... am baut apa din stinca de o viata intreaga si izvorul n-a secat... intareste Tu credinta mea in asa fel incit stresul asta care ma incovoaie adesea sa dispara. Pentru toate Iti multumesc si Te proslavesc, Domnul meu si Dumnezeul meu... in Numele Domnului Isus care mi-a dat intrare libera la Tine!...
Amin

2 comments:

Marta said...

Amin draga mea si nu uita si crede :Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce Il iubesc pe El . Ma lupt si eu sa am aceasta credinta in fiecare zi . Te iubesc .

geluu said...

Amin!