14 November 2015

ESTE TIMPUL SA NE TREZIM...


     
...ISIS spune ca ceea ce s-a intimplat in Paris este doar inceputul. Mai incape indoiala in mintea cuiva ca asta este intentia lor? Oh... poate... poate Domnul Obama care a luat premiul Nobel pentru pace - dar tot ce face dumnealui este impotriva pacii. Poate dumnealui care... dimineata cind se trezeste spune un lucru si seara marturiseste altul. Credeti chiar ca nu stie ce face, ca e prost? Nu e prost... e inteligent... si tot ce face face cu scop - si scopul este sa distruga America - lucru pe care l-a inceput din prima zi de presedintie. Mai degraba "noi" - cei care "l-ati votat" - ca eu nu l-am votat sinteti mai putini inteligenti si mai mult creduli. Dinsul are ceva in cap - un plan stabilit de el sau de altii - pe care il urmeaza fara nici o oprire, fara odihna si fara grija consecintelor.      
       ...Sau Doamna... (ca nici nu m-am obosit sa-i retin numele... ceva cu M) din Germania care a deschis usile larg la hoarde de tineri musulmani si le-a promis marea si sarea...
      Buna mea care a trecut prin citeva razboaie spunea ca toate razboaiele sint grele, dar cel mai greu este razboiul civil - razboiul in care nu-ti cunosti dusmanul... cind dusmanul poate locui in casa vecina cu tine si iti stie religia, si ideile, si obiceiurile, si absolut tot. De dusmanul asta nu te poti apara. Se pare ca dusmanul nostru, al cetatenilor din mai toate tarile este guvernul - care si-a intins antenele in casele noastre si asculta prin celulare ce vorbim seara in culcusul nostru, in intimitatea noastra. Apara-te de asta daca poti!?
      Imi pare rau pentru cei ce sufera si la fel pentru cei ce urmeaza sa sufere. Dar daca stam bine sa ne gindim, sintem cu totii vinovati de nepasare, si indiferenta, si aroganta, si lene... si lista continua. Am uitat de Dumnezeu, si Dumnezeu Si-a intors spatele la noi. Ca vedeti voi... iadul asta este - este lipsa lui Dumnezeu. Alegi sa traiesti fara Dumnezeu si fara invatatura Lui? Dumnezeu nu este Allah sa te pedepseasca pentru asta. Nu este nevoie de asa ceva. Te pedepsesti singur cind alegi sa traiesti intre oameni ca tine care cred in toate prostiile sau in dumnezei straini.
    Imi pare rau de Paris. Dupa cum vedeti, a fost una dintre tarile pe care le-am vizitat odata. Si m-as mai duce... dar bineinteles nu acuma. Dar "libertatea" cu care parizienii s-au mindrit atit nu era numai libertatea de sub puterile umane... ci s-au eliberat si de orice legatura cu Dumnezeu - de care nu au mai avut nevoie. Bisericile au ramas goale si multe le-au fost vindute musulmanilor... In Paris au fost cartiere intregi unde politia de ani buni nu mai putea sa intre ca daca intrau nu erau siguri ca o sa si iasa de acolo. De ce au permis aceste lucruri? Si nu o spun ca o invinuire, ci ca un exemplu pentru orasele, si tarile, si locurile care nu sint"cucerite" inca de hoardele de tineri musulmani.
     Doar ce am citit ca printre orasele in care Obama va aduce musulmani din Siria este si Modesto - orasul unde locuiesc. Si trebuia sa stim, ca doar construiesc pe Carpenter, aproape de Home Depo o moschee uriasa... Au inceput intr-o casuta mica... au cumparat teren in spatele casei, si deodata... numai ce vedem cupola... Curind o sa ne faca trezirea la 5 dimineata cu prima rugaciune...
     Nu mai am de zis decit atit... sa ne trezim si sa ne rugam Domnului sa ne ierte pentru ca L-am lepadat din vietile noastre si ne-am inchinat la alti dumnezei: bunastare, prosperitate, pozitii sociale, masini luxoase, haine scumpe, case mari... Astia au fost idolii in care am investit timpul, inteligenta, munca noastra si in masura in care ne-am cheltuit pentru aceste lucruri am renuntat la suflet, si la Dumnezeu, si la credinta, si la tot ce avea valoare autentica. I-m intors spatele lui Dumnezeu si... ce era sa faca? Ne-a dat doar libertate. Asa ca El a plecat de la noi.
    Ramine sa-L chemam inapoi, sa ne pocaim de starea noastra si sa-L cautam in tot ce facem. Solutia este la noi...

1 comment:

AncaT said...

doamne ca bine ai zis!! am pielea de gaina!!!Am dat mai departe si la altii link la postarea asta. Sa ne ajute Domnul pe toti sa ne trezim!!!