10 December 2014

RUGATI-VA PENTRU NICOARA IACOB...

 
 Nicoara Iacob, prieten cu tatal meu si devenit mai tirziu verisor prin alianta, casatorindu-se cu vara lui Asineta este parte din amintirile copilariei mele. Pe vremea cind nu puteam sa ii spun "fratele Nicoara", i-am spus "fa Nicoara" si asa ii spun si astazi la 60 de ani.
     O vorba moale, blinda, un talent la desen nemaipomenit, o inima larga, un suflet nobil, a fost vesnic prezent la marile evenimente din familia mea. Nu demult mi-a amintit de vremea cind ma cara pe umeri sau ma tragea cu sania dupa primii fulgi de zapada, cind zapada nu era inca asezata bine pe pamint. Amintiri dintr-o alta lume parca.
     Astazi, dupa o operatie pe creier, doctorii au descoperit ca are cancer, si inca unul agresiv. Nu cunosc prea multe amanunte, dar stiu ca atit el, cit si Asineta, sotia lui, si Samy - au nevoie de multa rugaciune.
     Va invit, prieteni dragi, sa ridicati glasul catre Acela care este bun, milostiv, puternic... El poate sa faca minuni, El poate sa aline suferintele, El poate sa linisteasca inimile tulburate si sa ne dea nadejde in clipele cele mai grele. Doamne, ai mila de familia Nicoara si da-le tot ce au nevoie in clipele acestea grele! Ramii cu ei, ca iata, vine seara...

1 comment:

elena marin-alexe said...

Ne rugăm să coboare sângele Domnului peste el şi peste familia lui.