01 December 2014

SI RIDE DE ZIUA DE MIINE...

In Proverbe 31:25, Solomon vorbeste de femeia cinstita. De fapt, de la versetul 10 pina la 31, nu inceteaza sa o elogieze. Versetul 25 suna asa… ”Ea este imbracata in tarie si slava si ride de ziua de miine.”

Si eu sint astazi in cautarea acestei femei… Daca o vedeti, spuneti-i ca o caut… vreau s-o gasesc neaparat si s-o intreb cum reuseste sa stea imbracata in tarie si slava toata ziua, fara sa oboseasca… de unde ii vine taria? Sau cum reuseste sa se pastreze atit de eleganta, fara sa se boteasca sau sa se pateze… ca altfel n-ar fi imbracata in atita slava.

Numai imaginati-va un moment cum arata aceasta lady… Trece glorioasa si eleganta pe linga noi, grabita si vesela, concentrindu-se la lista ei de treburi de facut si…  rizind de una singura…rizind de ziua de miine?! Daca n-ar scrie in Biblie, as zice ca sint povesti si ca asa ceva nu exista.

Asta atitudine!!! Sint geloasa foc pe doamna asta… A reusit sa ma indispuna…

4 comments:

carmen bogdan said...

Da si eu o caut. Daca o gasesti si eu vreau sa o intreb cum face ...
Mi-am amintit de o melodie cantata de Corina Chiriac:STRADA SPERANTEI
http://www.youtube.com/watch?v=AUgsoVXxnlg

Rodica Botan said...

CARMEN...O SA FI PRIMA CARE AFLI!!!
:)

Anonymous said...

Eu zic s-o cautam impreuna:)
- sotul ei, sta la poarta cetatii cu batranii tarii...e congresman (parlamentar) cinstit.
- doamna ,e o femeie de afaceri foarte isteata care-si menegeriaza foarte bine afacerile (comert, industrie textila,agricultura, fundatii caritabile); are angajati cinstiti si harnici pentru ca e mereu in mijlocul lor, cu o invatatura si-o vorba inteleapta; -fii ei sunt bine educati, asa bogati cum sunt , se scoala de dimineata, nu dorm somnul lenevirii, si probabil si ei ajuta sa mearga bine afacerea familiei;
-barbatul ei , se scoala si el dimineata si-o apreciaza pentru inteleciunea si harnicia ei...si concluzia: FEMEIA CARE SE TEME DE DOMNUL VA FI APRECIATA!

Anonymous said...

Scuze, mi se mai intampla sa uit sa m-a semnez; la comment-ul anterior..
cu mult grag, vioricaO