20 February 2017

Cu ce se ocupa lucifer zilele astea...

N-am mai spus povesti de mult. Dar azi am auzit la radio, in drum spre casa o intimplare care am sa v-o relatez. Un pastor se ducea de la Detroit la..Boston sau invers- ca nu-mi mai amintesc si asta nu este important -( dar cel care spunea intimplarea era documentat si a spus si numele celui in cauza) la o conferinta a pastorilor. Nu mult dupa ce au pornit, cind avionul s-a ridicat si toate lucrurile au fost la locul lor, stewardezele au inceput sa serveasca mincarea.
Omul din scaunul vecin cu pastorul nostru si-a aplecat capul si isi misca buzele...Pastorul nostru fericit- abia a apucat sa ridice celalalt capul sa-l intrebe...
-Domnule ...v-am vazut ca va rugati, sinteti crestin?
-Nu...nu sint crestin...
-Dar v-am vazut rugindu-va...
-Da...m-am rugat a zis celalalt- dar eu sint ...satanist.
A urmat o pauza ...dupa care pastorul si-a venit in fire si curios a intrebat...
-Si cum va rugati la satana?
-Nu cred ca vreti sa stiti ...domnule...i-a raspuns satanistul.
Totusi cu ceva s-a ales pastorul din discutia cu satanistul. A aflat ca si el mergea la un congres al satanistilor si ca si dumnealor au o organizatie destul de organizata. Sint impartiti pe zone si ca isi concentreaza toate eforturile in rugaciunile lor si in activitatea lor sa loveasca in...ia ghiciti? Liderii crestini!
..........
Sa nu-mi spuneti ca este poveste. Cunosc citiva tineri care au trecut prin bisericile noastre si au ajuns satanisti. Sau mai bine zis...am cunoscut- sau i-am cunoscut pe vremuri. Acum e greu sa-i recunosti.
Altul era insa gindul cheie al povestirii mele. Daca organizatia asta satanista avizeaza pe liderii crestini, o face cu destula inteligenta. Diavolul si-a pierdut inocenta dar nu si inteligenta- sa-i zicem mai bine viclenie- pentruca o foloseste la rau. Lucifer nu vine cu nimic nou decit ceea ce a invatat de la Dumnezeu- el n-are spirit creativ- el doar copie si fura si imita. In cer ingerii sint organizati. Asa ca si diavolul isi tine ingerii cazuti in acelasi sistem organizat. El stie ca lovind in oamenii de sus, poate sa faca mai mari ravagii in rindurile credinciosilor. Si putem vedea cu ochii nostri ca satana si argatii lui sint ocupati.

Ce trebuie sa stim insa este faptul ca satana nu este omniprezent- si ca are limite de actionare. O inima goala va fi un loc in care satana se va inghesui sa intre- si dupa el sa mai aduca citiva incornorati. Dar in inima ocupata de Dumnezeu ...nu exista loc pentru satana.
N-o sa putem spune ca sintem neutrii ca asa ceva nu exista. Ori esti afara - ori esti inauntru- nu exista cale de mijloc. Chemati-L pe Domnul ISUS in ajutor oridecite ori simtiti ca vreun inger cazut va tine calea. La auzul Numelui Lui, dracii se tem si o iau la fuga.

Si...dumnealor sint de o nerusinare  ce nu s-a pomenit. Satana s-a dus si la Domnul Isus sa-L ispiteasca . Si oridecite ori va apucati sa faceti o treaba buna- o slujba pentru Domnul- sa fiti siguri ca sinteti luati in vizor.
Nu va pierdeti insa cumpatul. Noi stim sfirsitul istoriei...si Lucifer si argatii lui au un loc special pregatit pentru ei...

1 comment:

Anonymous said...

https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/02/28/pe-ganduri/