17 February 2015

Ce-mi mai trece prin cap...

   
Lucruri ingrozitoare se intimpla in lumea asta. Citeam adineauri ceva despre ISIS, acest grup terorist care se intrece in acte de o cruzime de nedescris. Ma gindeam astazi ca daca am fi atit de credinciosi cit ne place sa credem ca sintem... am sta cu totii in rugaciuni si cereri pentru fratii nostri care sufera. Si nu numai...
     Ma gindeam ca ar trebui sa ne rugam si pentru acesti criminali voluntari... adunati din toate colturile lumii. Ca nu sint toti nascuti in familii de musulmani... mai sint si din cei crescuti de asa-zisa societate moderna, civilizata... care nu mai are valori absolute si care nu mai stie ce este bine si ce este rau - totul este relativ pentru ei. Putem sa-i invinuim cit vrem - astia sint copiii crescuti de generatia noastra - a acelora care ne vaietam si ne ingrijoram acuma. Noi sintem cei care le-am dat totul copiilor nostri fara sa cerem nimic inapoi - nici macar respect. Si uite ce realizari grozave se vad de pe urma educatiei ce le-am dat-o!!!
     Si ce trebuie sa facem acuma? Sa stam cu miinile in sin? Sa ne tinguim? Nu sintem mai rai ca apostolul Pavel cind a stat de paza linga hainele celor ce-l omorau cu pietre pe primul martir - Stefan...?!
     Poate este timpul sa ne trezim din starea de nesimtire si orbire in care sintem. Poate ar trebui sa actionam. Stiu ca, omeneste vorbind, ne gindim la ceva avioane si ceva bombe care sa rezolve problema lumii. Numai ca lumea asta nu poate fi salvata cu bombe. Ea a fost salvata cu dragoste. Domnul Isus a conversat cu toti pacatosii: femei decazute, vamesi si tilhari... Si i-a transformat si reabilitat. E posibil oare sa ne putem ruga si pentru ISIS? Daca credem ca Dumnezeu este atotputernic... nu vad de ce nu ne-am ruga si pentru ei. Nu degeaba isi ascund fetele. Unii dintre ei pot fi copiii nostri, nepotii nostri... rude si prieteni ...captivi celui rau... cu sufletul vindut Satanei.
     Asa ma gindeam astazi. Ma gindeam ca Domnul Isus a murit pentru toti oamenii. Fie ca dragostea Lui sa ii atinga si pe ei si sa-i schimbe!
     Ati auzit ca multi musulmani se intorc la credinta in Isus Cristos? Poate s-ar intoarce si mai multi daca noi am sta in ruga pentru ei... Mie gindurile astea mi-au trecut prin cap si m-am hotarit sa le impartasesc cu voi... Rugati-va pentru familiile celor care au fost martirizati!. Doamne-ajuta!!!

1 comment:

cherie said...

Musulmani care se intorc la credinta in Isus? Nu cred ca este ceva sincer ci doar de interes...
Musulmanii cred in Isus si acum, dar ca proroc. Isus-Dumnezeu este o notiune greu de inteles si pentru crestini dar pentru musulmanii care au invatat de o viata altceva?
Dar de rugat la Dumnezeu este datoria noastra sa ne rugam, sa le dea Dumnezeu ganduri bune !