15 February 2018

SERVIND MICUL DEJUN...




“Domnul iubeste pe cei ce se tem de El, pe cei ce nadajduiesc in bunatatea Lui. Psalm 147:11

     Mai cititi odata…si inca odata. A te teme de Domnul este inceputul intelepciunii. A stii exact unde te aflii in marea schema a acestei lumi este un inceput promitator. Multi ne credem sau ne-am crezut la un moment dat in viata ca sintem “buricul” vreunei situatii…ca noi am inventat nodul, ca fara noi nu se poate, ca sintem buni , ca sintem competenti, ca sintem indispensabili… si alte bazaconii.
     Nu, nu, nu…nu sintem nimic din toate astea chiar daca am gustat pe ici si colo in diferite situatii si momente din elixirul ametitor al propriei importante. A ne cunoaste starea vizavi de maretia Lui Dumnezeu este un inceput bun…Si cind sintem destul de destepti sa stim ca nu-i nimic de capul nostru, nadajduind la bunatatea Lui este cel mai dulce gind.
     Asa ma simt in dimineata asta…si am sa ma duc acuma sa caut o cafea pe care am s-o servesc cu o portie buna de nadejde in bunatatea Lui ( o combinatie delicioasa). Este un breakfast sanatos si care o sa ma ajute sa functionez pina la prinz cind va trebui sa caut ceva potrivit si sanatos din camarile Lui ca sa-mi ajunga pina deseara.
     O zi buna va doresc!

2 comments:

Marta said...

Iti doresc pofta buna ca vad ca ai bucate alese si nobile. O sa le savurez si eu.

cherie said...

Ma gandesc asa... ca foarte multa lume cand zice ca se teme de Dumnezeu incearca sa il pacaleasca rugandu-se din gura nu din suflet...