14 January 2017

CIND STRIGA UN NENOROCIT, DOMNUL AUDE...

Nu stiu cum sinteti voi... dar eu intru des si usor in depresie. Daca sint constienta ce mi se intimpla, caut repede cite un verset din Biblie care sa imi aminteasca de ce nu trebuie sa ma sperii, de ce nu trebuie sa ma impacientez... de ce ar trebui sa tin nu capul sus... ci ochii sus...
De obicei Psalmii lui David au puterea sa ma scoata din orice groapa as fi... Iata pentru astazi si pentru cei care ca si mine se uita citeodata cu spaima la ziua de miine, iata niste versete care sa ne calmeze si sa ne elibereze de gindurile negre pe care le avem...
Psalm 34: 1-9...


"Voi binecuvinta pe Domnul in orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna in gura mea. Sa mi se laude sufletul in Domnul! Sa asculte cei nenorociti si sa se bucure. Inaltati pe Domnul impreuna cu mine. Sa laudam cu totii Numele Lui! Eu am cautat pe Domnul si mi-a raspuns; m-a izbavit din toate temerile mele.
Cind iti intorci privirile spre El, te luminezi de bucurie si nu ti se umple fata de rusine. Cind striga un nenorocit, Domnul aude si-l scapa din toate necazurile lui. Ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de El, si-i scapa din primejdie. Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El! Temeti-va de Domnul, voi, sfintii Lui, caci de nimic nu duc lipsa cei ce se tem de El!"

3 comments:

geluu said...

Miluieşte-mă, Dumnezeule, miluieşte-mă, că spre Tine a nădăjduit sufletul meu
Şi în umbra aripilor Tale voi nădăjdui, până ce va trece fărădelegea.
Striga-voi către Dumnezeul Cel Preaînalt, Dumnezeul Care mi-a făcut bine.
Trimis-a din cer şi m-a mântuit, dat-a spre ocară pe cei ce mă necăjesc pe mine.
Trimis-a Dumnezeu mila Sa şi adevărul Său şi a izbăvit sufletul meu din mijlocul puilor de lei. Adormit-am tulburat.
Fiii oamenilor, dinţii lor sunt arme şi săgeţi şi limba lor sabie ascuţită.
Înalţă-Te peste ceruri, Dumnez
eule, şi peste tot pământul slava Ta!
(Psalmul 56:1-5)

Marta said...

pe mine azi ma imbarbatat Psalmul 37 Increde-te in Domnul si fa binele ;locuieste in tara si umbla in credinciosie .Domnul sa ti fie desfatatrea si El iti va da tot ce-ti doreste inima . Intrebarea care mi-am puso este cum pot face ca Domnul sa fie desfatarea mea zilnic . Gandesc .

geluu said...

Domnul este bucuria mea! El imi da curaj sa merg mai departe, imi da putere sa iubesc, ma binecuvinteaza pentru ziua de maine. Domnul este calea mea!

"Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi.
La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit.
Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui.
Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti.
Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.
Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic.
Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile."
(Psalmul 22)