02 October 2011

MASCA ...COMUNISMULUI...

Prin anii '50 am fost asociat cu un grup din Jamaica care studia agenda Comunista pentru tara noastra si pentru intreaga lume. Am fost instiintati sa alertam populatia de pericolul Comunismului, invaluit in haina fina a Socialismului care parea mai putin periculoasa pentru multi din elita noastra intelectuala. Cu mici schimbari in terminologie, in mare din pricina schimbarii limbii folosite in actualitate, agenda a ramas exact aceeasi.
Nu am nici o indoiala ca aceasta agenda a fost implementata cu multa migala si rabdare in ultimii 50 de ani mai mult in Statele Unite decit oriunde altundeva in lume. Video de mai jos ( click pe link) trimite un fior ingrijorator oricarei persoane inteligente care poate sa gindeasca putin si care iubeste America. Ceea ce spune in mod clar si convingator este ceea ce am spus si eu de mai bine de jumatate de secol. Daca nu ti-e teama sa privesti adevarul in fata, te rog vizioneasa micul video.
Pastorul meu...
Dr Aubrey McGann, PhD., Th.D.
http://www.therightscoop.com/open-thread-grinding-america-down/

....................................................
Back in the late '50s I was associated with of a group in Jamaica studying the Communist agenda for our country and the world. We were bent on alerting the populace of the dangers of Communism, thinly veiled as Socialism, which seemed less threatening to many of the intellectual elite. With just slight differences in terminology, due to changes in our language over time, the agenda has remained remarkably consistent.

There is no doubt that the agenda has been patiently and assidiously implemented over the last 50 years and more in the United States and elsewhere. This video sends a chilling warning to every intelligent, thoughtful and patriotic American. What it says so clearly and convincingly is what I have been saying for the last half century.

If you are not afraid of facing the truth you will want to watch this brief trailer.
 Aubrey McGann, Ph.D., Th.D.
Forwarded message:

Interesting trailer. Think I'll order the DVD.


4 comments:

Diana Alzner said...

Rodica, am vizionat filmul. Uneori, ca să mă liniştesc, îmi spun că acestea sunt doar teorii ale conspiraţiei.
Însă văd zi de zi că aceste fapte îngrozitoare se împlinesc nu doar în America, ci peste tot în lume.

Cristina said...

Foarte trist. Mai trist este ca daca spui asa ceva crestinilor, multi cred ca esti nebun. Numai zilele trecute, pe pagina de Facebook a lui Alex Pop s-a tinut o astfel de discutie, in care pastor penticostal (cred) era de acord cu socialismul. Si nu e singurul.

Rodica Botan said...

Diana...treaba e mai serioasa decit ne imaginam...si scena se schimba cu o repeziciune pe care istoria n=a cunoscut=o inca...

Rodica Botan said...

Cristina...asta este si mai grav. Ii loveste pe unii realitatea in moalele capului si tot nu inteleg...