23 October 2011

IMAGINEAZA-TI CA SINT DOAR UN POM...SI SALVEAZA-MA!!!

2 comments:

viorica abbu said...

Si pomii se pot usca.
Si copii pot creste nefericit.
adevarat ca nimeni nu poate prevede cand va veni furtuna si va rupe pomul si nici care va fi viata viitoare a unui copil dar putem estima cat de cat.
si putem sa nu plangem mai tarziu ca pomul s-a uscat sau copilul a devenit ...nimic

Rodica Botan said...

Viorica...e mai mult scandal si grija de un pom care se taie decit de un copil avortat, in foarte multe cazuri. Nu sintem noi capabili sa facem decizii care copil sa traiasca si care sa fie avortat. Din moment ce nu noi cream viata, nu este a noastra nici s-o luam. Milioane de copii sint distrusi in fiecare an, si in America si sint oameni care ar vrea sa adopte. Stii cit costa o adoptie? In jur de 30.000 de dolari...De ce? De ce au facut atitea legi sa ingradeasca pe cei care vor sa dea o sansa unui copil? Pentruca n-au facut destule legi ca sa tine pe pedofili si alti nemernici inchisi...si atunci au ingreuiat procesul de adoptie asa incit unii copiii cresc in agentii si orfelinate si se pierd in sistem in loc sa fie crescuti cu grija si dragoste de doi oameni care vor sa le ofere o sansa in viata. Cel putin aici in America sint si destule haine si suficienta mincare si pentru cei care umbla prin gunoaie...Si daca marile orase sint suprapopulate nu este peste tot si planeta n-o sa cada din cer de greutatea noilor nascuti. California ar putea singura sa hraneasca cu piine intreaga lume...Sa vezi ce ramine pe cimpuri cind trec tractoarele sa adune. Cred ca doar 20 la suta - ce-i mai bun iau si restul il sapa din nou si pun alta planta...plantatie...
Imi place de ecologi ca sint ingrijorati de temperatura planetei dar accepta ca un copil sa fie scos din locul cel mai orietenos care artrebui sa fie pentru el sub inima mamei si aruncat inca in viata la cosul de gunoi...Sa nu te apuce toti nervii?