10 June 2016

O MELODIE... MINUNATA...

Joe Stowell
(Traducere de Rodica Botan)

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

In primavara anului 2009, Susan Boyle a participat la concursul "Britain's Got Talent". In comparatie cu alti concurenti, ea parea o persoana obisnuita, asupra careia nu ti-ai fi oprit privirile. Nimeni nu s-a asteptat la ceva deosebit cind a dus microfonul la gura. Dar dupa citeva momente de tacere… a inceput sa cinte. Au ramas incremeniti cei din juriu si cuceriti de frumusetea si puterea acelei voci care a umplut sala de spectacole cu un cintec minunat, in timp ce audienta s-a ridicat in picioare si aplauda in extaz. Toata lumea a fost surprinsa ca acele sunete nemaipomenit de frumoase ieseau din asa o sursa… obisnuita.

Numai ca noi toti putem deveni surse neobisnuite cind este vorba de frumusetea lui Christos vazuta prin noi. Dumnezeu a planuit sa fie asa. Oameni obisnuiti, ca tine si ca mine, se pot transforma pe scena vietii in fata ochilor sceptici ai lumii in asa fel incit prietenii, si familia, si toti cei care umplu arena vietii noastre sa poata vedea si sa poata auzi dragostea si maretia lui Isus Christos, prezente in vietile noastre.

Imi place cum ne aminteste Petru in 1 Petru 2:9…" Voi insa sinteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfint, un popor pe care Dumnezeu Si l-a cistigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata." Poate crezi ca esti o sursa nepotrivita pentru asa lucruri marete - dar cind Ii dai voie Duhului lui Dumnezeu sa locuiasca in tine, lumea din jur se va opri mirata si va sti ca in viata ta s-a intimplat ceva minunat… si deosebit.

http://www.youtube.com/watch?v=_d_5LDPP_7E&feature=related

1 comment:

Anonymous said...

Am vazut si eu show-ul in vremea aceea si am fost placut surprins, am stiut atunci ca in foarte scurt timp " obisnuitul" vietii se termina si pentru ea .
Astazi, urmarind acest video   https://youtu.be/jOH4cNqIS0k imi dau seama ca si pentru noi crestinii viata zilnica obisnuita isi traieste ultimele clipe ( vezi si ultimile video recomandate pe blog https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/06/11/cat-de-draceasca-este-politica-conducatorilor-lumii-acesteia/