23 April 2020

PSALMII MEI...

     M-am gindit azinoapte la David si la ceilalti care au scris Psalmi...ce au scris ei in Psalmi este ca si un jurnal in care au scris despre maretia lui Dumnezeu, despre slava Lui, au cerut ajutor Domnului si I s-au inchinat cu recunostiinta . Observatiile lor in trairea lor cu Dumnezeu.
     Eu in zilele astea lucrez in noua mea gradina. In perspectiva mutarii mele la o noua locatie, am transferat multe din plantele mele . Ca si fosta gradina parcela de pamint pe care imi instalez gradina este tesuta cu iarba de Bermuda. Trebuie sa destelenesc fiecare palma de pamint. Inca lucrez febril...dar in acelasi timp vad cum plantele care s-au acomodat deja isi misca gratioase in adierea vintului frumuasetea lor. 
     Se zice ca a doua Biblie care vorbeste despre Dumnezeu este natura insasi. Lucrind in gradina , cu capul plecat adeseori si cu fruntea transpirata nu pot sa nu ma inviorez si sa ma trezesc zimbind frumusetii create de Dumnezeu. Si cind te gindesti ca El a facut tot ce exista pe pamint in anticiparea crearii omului. Nu ne-a pus intr-un desert urit semanind cu scenariile filmelor de fictiune...Ci intr-o gradina plina de frumusete.
     Acestui Dumnezeu minunat as vrea sa ii scriu si eu Psalmi si sa ii multumesc ca dinainte de a exista omul a facut totul totului tot ca sa se simta bine. De la miros  la culoare , de la forma la gust...As vrea sa aduc multumiri Celui ce ne-a pretuit atit de mult incit ne-a inconjurat cu frumuseti si bunatati cit nu putem noi cuprinde.
     Gata...vreau sa scriu Psalmi...vreau sa ii aduc onoruri si multumiri. Doamne da-mi si cuvinte ca numai Tu poti sa pui intelepciune in mine sa gasesc cuvinte potrivite...

No comments: