16 August 2016

Am mai cazut inca o data pe ginduri

     N-am prea scris de o vreme... ocupata cu viata. Dar astazi trebuie sa pun doua rinduri. Astazi implinesc 61 de ani.
     In 1992 am fost electrocutata la 12.000 Vde volti. Dupa toate legile si rinduielile de pe Terra, trebuia sa fiu moarta de 24 de ani. Dumnezeu a ingaduit insa sa traiesc si sa pot sa imi cistig existenta pentru familia mea. Fiecare an daruit de El este un dar - un dar dublu. Mi-a dat viata de doua ori. Sau poate chiar de mai multe ori si eu nu stiu.
     Pentru fiecare an in plus Ii multumesc lui Dumnezeu. Timpul este cea mai scumpa avere pe care o avem. Pina si sanatatea ne-o putem uneori recupera, dar timpul... niciodata. Mai mult ca oricind sunt constienta de acest adevar. Sau... ar trebui sa fiu.
     Ca orice alt lucru primit de la Dumnezeu intr-o zi vom da socoteala de ce am facut cu el. Ma intreb uneori daca ce fac cu timpul meu este dupa voia Lui... dar numai uneori. Oricum... la fiecare sarbatoare din astea in care numarul anilor trecuti creste si a celor ramasi scade, imi pun intrebari ...
si cad pe ginduri.

5 comments:

Anonymous said...

Stii ceva? Cuvantul face comparatie omului cu pomul . Viata pomului intra si iese din pamant in fiecare an, trecand prin anotimpuri . Gandeste-te la vorba lui Iov : "Un copac, si tot are nadejde: caci cand este taiat odrasleste din nou si iar da lastari. (Iov.14:7) Cand i-a imbatranit radacina in pamant, cand ii piere trunchiul in tarana, inverzeste iarasi de mirosul apei si da ramuri de parca ar fi sadit din nou." Viata pomului trece an de an prin aceste cicluri, dar ce este cu viata omului ? ANOTIMPURILE LUI se perinda O SINGURA DATA si acest ciclu dureaza pe parcursul unei singure vieti . Noi ne apropiem de IARNA vietii noastre, noua PRIMAVARA o vom trai ACOLO UNDE ESTE SI DOMNUL !

Rodica Botan said...

tare frumos

Anonymous said...

Este parte din Mesajul orei, prin care Domnul ne-a dat incredintarea revenirii Lui , a faptului ca El vine dupa noi ! Without any delay !

cherie said...

Cam intarziata urare dar .... "MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA..."

LA MULTI ANI ! ,
Rodica si sa stii ca eu cel putin, care citesc ce scri te consider o persoanma "credicioasa" si cinstita in fata lui dumnezeu... Vrednica de a te prezenta la chemarea lui...
Sa ai parte de norocul care te-a ocrotit intreaga viata si de bucuria pe care copii tai si familia ti-a adus-o mereu... O viata lunga si multumire sufleteasca !

Rodica Botan said...

multumesc cherie...pentru gindurile tale bune . Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce stie El ca ai tu nevoie.