23 October 2015

NU VA SPAIMINTATI!!!



Nu avem pentru ca nu cerem si nu stim pentru ca nu citim… Si mai si ascultam la ce zice unul si ce zice altul si ne insusim parerile lor. Pina si evenimentele la zi ne sint prezentate de oameni care au o agenda personala sau reprezinta doar interesele unui anumit grup de oameni. Astfel ca aflam din ceea ce se intimpla in lume numai de lucrurile pe care vor dinsii sa ni le prezinte si ne formam o impresie eronata despre lume si evenimente, o impresie bazata pe fapte reale, dar… prezentate partial.

     Iata ce am citit astazi si deodata s-a facut lumina asupra unui lucru ce ma framinta pe mine si poate si pe voi…


 “Cind veti auzi despre razboaie si vesti de razboaie, sa nu va spaimintati, ca lucrurile acestea trebuie sa se intimple. Dar inca nu va fi sfirsitul. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; pe alocurea vor fi cutremure de pamint, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.



Luati seama la voi insiva. Au sa va dea pe mina soboarelor judecatoresti, si veti fi batuti in sinagogi; din pricina Mea veti fi dusi inaintea dregatorilor si inaintea imparatilor, pentru ca sa le slujiti de marturie.



Mai intii trebuie ca Evanghelia sa fie propovaduita tuturor neamurilor.

Marcu 13:7-10

De ce se intimpla tot ce se intimpla astazi? De ce invazia din Europa ? Pentru ca noi nu ne-am deplasat sa raspindim Evanghelia la acesti oameni- Dumnezeu ii trimite pe ei la noi. Ca si lacustele au fost trimise la egipteni tot de Dumnezeu. Nimic nu se intimpla… la intimplare. Exista un plan pe care nu-l intelegem acum, dar il vom pricepe mai tirziu. Dumnezeu este in control. Asa ca…”nu va spaimintati!”

3 comments:

Marta said...

Da ,bine ai zis Dumnezeu este in control dar in absolut toate situatiile asa ca nu va spaimintati si nici nu va temeti , greu dar nu imposibil . Doamne ajuta necredintei mele si.........

Radoi Nicolae said...

Poze frumoase, gânduri frumoase, analize frumoase... Keep on... You are a blessing!
Fratele Lae și Noe

Rodica Botan said...

Multumesc pentru incurajari...imi sint de folos.