24 June 2015

DUMNEZEU NE VREA SANATOSI...

http://www.cbn.com/cbnnews/healthscience/2015/June/The-Deadly-Consequences-of-Unforgiveness/?cpid=:ID:-2354-:DT:-2015-06-22-16:03:23-:US:-AB1-:CN:-CP1-:PO:-NC1-:ME:-SU1-:SO:-FB1-:SP:-7C1-:PF:-TX1-

     Cine si-ar fi imaginat asa ceva? Daca stiti engleza, articolul de mai sus va va putea da mai multe detalii. Dar pe scurt: 61% din pacientii care au cancer au probleme la capitolul iertare. Poarta in ei o povara de care nu se pot dezlipi si care le produce probleme de sanatate.
     Interesant este ca tot ce ne cere Dumnezeu sa facem - incepind cu cele zece porunci si sfirsind cu rugaciunea "Tatal Nostru" - ne are pe noi drept beneficiari. Pina si iertarea... iertarea din inima ne usureaza de povara si uriciunea urii si ne ajuta sa ne vindecam de boli.

1 comment:

AncaT said...

"It's important to treat emotional wounds or disorders because they really can hinder someone's reactions to the treatments, even someone's willingness to pursue treatment," Standiford explained." ___ Face sens treaba asta. Stau acuma si ma gindesc la ce-o fi fost oare pe sufletul maica-mii, de a ales sa nu se trateze ( si implicit sa moara) in loc sa lupte pt a trai? Mersi de articol, a adus oarcum lumina la unele din intrebarile mele fara raspuns. Cert este ca fara D-zeu ,nu suntem nimic, orice tratament am urma.