14 October 2017

DUMNEZEU RIDE...(12/21/12)

    Ride Dumnezeu? Am citit in Biblie ca uneori mai si ride ...Astazi cred ca a ris de cei care au zis ca va fi sfirsitul lumii. Eu plec la lucru cu noaptea in cap si n-am vazut ceea ce am sa va relatez mai jos - dar pe la amiaza am dat telefon unei fete care lucreaza in departamentul meu sa vad daca va dori sa vina in weekend in office dat fiind ca se prevede ca va fi o furtuna mai mare si au nevoie de cineva care sa-i ajute cu hartile.
    Si Kathleen imi povesteste cum s-a oprit cu vreo jumatate de ora inainte de telefonul meu, pe marginea soselei in Stockton ca sa faca poza unui curcubeu nemaipomenit de frumos cum zicea ea ca nu mai vazuse niciodata. Mai spunea ca si alti motoristi au facut exact acelasi lucru. Si pe linga curcubeu, spunea ea ca mai era o dunga luminoasa. Ea isi luase zi libera astazi pentru ca copiii ei influentati de alti copii ca vine sfirsitul lumii s-au temut sa se si duca la scoala si au vrut ca mama lor sa stea acasa cu ei.
     Ea este credincioasa, asa ca am ris amindoua de prostia lumii, ne-am bucurat de darul minunat al Lui Dumnezeu si ne-am amintit cu ocazia asta cind a fost primul curcubeu - imediat dupa potop si ca Dumnezeu L-a lasat ca legamint, ca semn intre El si omenire ca n-o va mai distruge prin potop.
     Am venit acasa si m-am uitat pe facebook si doi dintre verii mei au pus poze cu acelasi curcubeu. Ei sint din Sacramento...spuneau acelasi lucru ca Dumnezeu parca in semn de raspuns isteriei acestei prorocii mincinoase a trimis semnul lui sa spuna oamenilor ca El este in control ...La fel ca si Kathleen au relatat ca oamenii s-au oprit pe marginea soselei sa faca poze. Iata pozele si minunati-va si voi de dragostea si grija Domnului care ne stie cit sintem de usor de dus de nas si ne aminteste ca El a facut lumea prin Cuvint si ca la Cuvintul lui se va termina si nu la cuvintul altcuiva. Bucurati-va ca avem un Dumnezeu asa de bun...Aleluia!!!

2 comments:

Anonymous said...

intr-adevar, este un semn deosebit, de o forma si culoare probabil unica ,fiindca asa este si legamantul facut de Dumnezeu cu oamenii dupa potopul zis al lui Noe .In privinta proorociilor fabricate de mintea oamenilor, le putem asemana cu placerea acelui cioban care se bucura sa sperie pe sateni cu strigatul " lupul la oi !" si sa rada de ei cand acestia soseau gafaind la stana cu ciomegele pregatite pentru pielea lupului .Auzind de atunci incoace ( dupa 2012) mai multe anunturi de zile stabilite pentru sfarsitul lumii, ( ultima fiind 23 sept.2017)lumea " crestina" a devenit indiferenta si se va intampla intocmai ca si in poveste, ca sa se implineasca Scriptura care zice ca Domnul va veni " ca un hot ", cand oamenii lumii acesteia se vor fi saturat sa vegheze . Si numai oamenii desavarsiti in credinta vor fi gasiti priveghind si in rugaciune, in ziua Domnului .

Marta . said...

Ce mare adevar ne ionvata biblia : Despre ceasu acela nu stie nimeni , dar noi trebuie sa fim gata si intelepti .Te imbratisez,