27 April 2012

INTERVENTIE IN RUGACIUNE PENTRU FLORIN...

"Trec si eu prin incercare .Azi e o saptamana de cand ma rog Domnului sa-mi de-a izbavirea.Va rog sa ma sustineti inaceasta cauza ca Dumnezeu sa se indure si sa-mi rezolve problema. Florin"
     Acesta era mesajul pe care cineva ( Florin) l-a lasat pe acest post: 
http://www.peginduri.com/2012/02/opreste-doamne-incercarea-sau-ajuta-ma.html. Si ii rog pe cititorii mei sa faca o mica pauza si sa se roage pentru Florin. Sint perioade din viata cind problemele vin una dupa alta. Cu totii am experimentat asa ceva. Nu stiu exact care sint necazurile sau nevoile lui Florin, dar nici nu este nevoie. Este Unul care le cunoaste si care poate sa faca o schimbare in situatia respectiva.
     Incercarile in viata sint de tot felul. Dumnezeu nu este strain de ele. Unele incercari, chiar grele cum sint, aduc schimbari. Uneori schimbarile sint in cei din jur, alteori in noi insine. Uneori la sfirsitul incercarilor prin care trecem sintem mai buni si mai puternici ...doar ca nu este usor de trecut prin valea umbrelor.
     Fie ca Domnul sa fie alaturi de tine Florin - sa-ti fie calauza si suport si mingaietor...si El sa-ti dea izbavirea asa cum ai spus.

No comments: