07 December 2018

PIINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE...DA-NE-O NOUA ASTAZI, SI AJUTA-NE SA IMPARTIM DIN FELIA NOASTRA SI ALTORA!!!


Poate astazi cind iesi pe poarta ai sa vezi ca la poarta ta sta un Lazar...cineva in nevoie...cineva flamind, tremurind de frig, disperat. Nu...nu poti sa ajuti intreaga lume. Nu...nu ai sa poti sa-i asiguri si felia de piine pentru miine...dar azi...da-i un pic din felia ta...si fa-o cu bucurie.

De multe ori am trecut nepasatoare pe linga cineva... nu din rea vointa. Dar nevoile sint atit de mari si de multe, si ma gindeam ca nu le pot eu satisface. Nu te-a pus nimeni, nici pe tine si nici pe mine sa rezolvam problemele lumii. Dar in fata ta sint nevoi mici, si putine...si de unele ne-am putea ocupa, dar n-o facem.

Orice darnicie se face cu sacrificiu. Daca dai ce ti-a mai ramas dupa ce te-ai saturat tu...ala nu este sacrificiu, si cu aia nu-ti deschizi account in cer. Cind tai insa felia pe din doua si ii dai celui flamind de linga tine jumate din felie...trebuie sa stii ca in cuptoarele cerului, se coace piinea ta de miine.

Si fa-o cu bucurie...si nu prefacuta. Dumnezeu iubeste pe datatorul voios...Daca n-o faci cu bucurie...bag-o toata felia aia groasa de piine in gura... si impinge-o repede pe git in jos...e toata a ta...si nimeni n-o sa ti-o ia cu forta.

Uitindu-ma in urma, nu-mi pare rau decit de multele lucruri pe care le-as fi putut face si nu le-am facut. Dar nu regret nici un miez de piine presarat pe drum...Caci "El pasarea hraneste"...nici de noi nu va uita!!!

No comments: